Ilmoitukset

25.03.2014 Muuttoilmoitus
Arkisto

Tavatur tarjoaa kattavan valikoiman kuljetuspalveluja. Palvelukokonaisuuteen kuuluu niin lento- kuin merirahti (FCL, LCL) sekä maantiekuljetuspalvelut. Lähtökohtana on aina palvelun helppous ja selkeys. Vakiintuneet vahvat suhteet suurimpiin rahdinkuljettajiin ja kumppaniverkostomme takaavat oikean vaihtoehdon ja joustavan palvelun lyhyelläkin varoitusajalla.

Merirahti

Tarjoamme asiakkaillemme joka viikko lähtevät suorat kappaletavarakuljetukset Aasian pääsatamista. Kansainvälisen kuljetusverkostomme kautta voimme palvella asiakkaita globaalisti niin projekti kuin FCL kuljetuksien kanssa. Tutkimme aina asiakkaidemme kanssa, mikä on oikea määrä kuljettaa ja millä tavalla. Kaikki perustuu asiakkaiden tarpeiden ja vaatimuksien kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen.

Lentorahti

Tarjoamme lentorahtipalveluita maailmanlaajuisesti yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Mm. Aasian liikenteessä suorat ja yhdistetyt kuljetukset mahdollistavat palvelun hinnan ja nopeuden vastaamaan asiakkaan toivetta.

Maantiekuljetukset sekä jakelu- ja noutopalvelut

Noudamme ja toimitamme lähetykset asiakkaiden puolesta alihankkijoidemme koko Suomen kattavalla jakeluverkostolla. Yhteistyö perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen yhteen maan johtaviin yksityisiin kuljetusyrityksiin/-järjestelmään sekä valittuihin paikallisiin toimijoihin. Kuljetusaika suomen sisällä on pääsääntöisesti yksi vuorokausi.

Tavatur tarjoaa myös pakettiauto, FTL- ja LTL-kuljetukset Venäjälle. Lisätietoa saat olemalla yhteydessä Tavaturin myyntitiimiin.

Tarjoamme myös koko Euroopan kattavan kuljetusyhteydet alihankkijaverkostomme kautta.

Halutessasi lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi Tavaturilla tai soita 020 7411 810 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@tavatur.fi.

Asiakaspalvelu

Klo 08:00 - 16:00
Puh.: +358 20 7411 810
Fax: +358 20 7411 819 sales@tavatur.fi


Track your container
(Cont. no)


Track your air cargo
(MAWB no)
Copyright © 2016