Ilmoitukset

25.03.2014 Muuttoilmoitus
Arkisto

Logistiikka ei ainoastaan ole kuljettamista paikasta A paikkaan B, me Tavaturilla kiinnitämme huomiota myös asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen logistiikkaan, aina varastoarvojen optimoinnista tavaravakuutuksiin.

4PL-palvelut PK-yrityksille

Olemme rakentaneet vuosien varrella oman Tavatur Supply Chain -konseptin jonka tarkoitus on tuoda räätälöidyt 4PL-palvelut Suomalaisille PK-yrityksille. Esimerkiksi Aasian tuontirahtien vaihtelut ja muutokset tuovat maahantuojille haasteita johon palvelukonseptimme tuo läpinäkyvyyttä ja optimoitu paras toimintatapa joka näkyy säästöinä asiakkaiden logistiikan kokonaiskustannuksissa.

4PL palveluihin kuuluu mm.

  • Kuljetusten suunnittelu
  • Laskujenhallinta: Läpinäkyvyys – open book laskutusperiaate.
  • Pakkaussuunnitelma
  • Kilpailutus ja hankintapalvelut

Lisätietoja antaa Tommy Juslenius – tulemme mielellämme kertomaan lisää konseptista ja palvelukokonaisuudesta.

Tavaravakuutukset

Miksi vakuutus? Huolitsijat ja kuljetusyritykset toimivat rajatulla vastuulla (merikuljetukset 2 SDR / kg, Lentokuljetukset 17 SDR / kg) joka ei korvaa tavaraa täydestä arvosta. Tavaravakuutus kattaa ulkoapäin aiheutuneet äkilliset ja ennalta arvaamattomat vahingot, mutta ennen kaikkea yhteishaverin aiheuttamat kulut.

Tavatur ottaa kirjallisella toimeksiannolla asiakkaidemme puolesta tavaravakuutuksen ja suosittelemme vakuutuksen ottamista (ICC-A, tai vastaava) kuljetuksen ajaksi. Lisätietoa saat soittamalla yhteyshenkilöllesi Tavaturilla.

Asiakaspalvelu

Klo 08:00 - 16:00
Puh.: +358 20 7411 810
Fax: +358 20 7411 819 sales@tavatur.fi


Track your container
(Cont. no)


Track your air cargo
(MAWB no)
Copyright © 2016