Ilmoitukset

25.03.2014 Muuttoilmoitus
Arkisto

Huolinta ja tullaus

Tavatur tarjoaa kattavan palvelupaketin huolinta ja tullaukseen. Tullauspalveluissa käytämme AEO –toimiluvan omaavaa pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme. Tiedonsiirto tulliin tapahtuu ELEX-järjestelmällä. Monimutkainen tulliasioiden hoitaminen on kauttamme helppoa ja nopeaa. Kun me olemme apunasi, vältyt käyttämästä aikaa tuonti- ja vientitullien, tulliluokittelun ja virallisten asiakirjojen parissa. Kauttamme hoituu myös TIR, CMR dokumentointi sekä muu Venäjän kuljetuksiin liittyvä dokumentointi.

Terminaali ja varastointi

Kappaletavarakontit puretaan Vantaalla Muuntotiellä tullin hyväksymällä varastonpitäjällämme. Tullaamattoman tavaran pitkäaikainen varastointi on myös mahdollista. Erikoiskäsittelyt ja painavat kollit (yli 2500 kg) tarjoamme erikseen räätälöitynä ratkaisuna.

Vapaa varastointiaika terminaalissamme on 2 vuorokautta + tulopäivä. Ylimenevästä ajasta veloitamme varastovuokraa purkauspäivästä alkaen voimassaolevan tariffimme mukaan. Lentokuljetuksien vapaa varastointiaika on 24 tuntia, ellei tarjouksessa muuta mainita. Terminaalivuokra veloitetaan varastonpitäjän maksujen mukaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tarjoamme myös kattavat varastointipalvelut (lajittelut, pakkaus, varastointikirjanpito, keräily jne) mutta keskitymme pienimuotoiseen varastointiin, liittyen tavaranmaahantuontiin ja toimitusketjun optimointiin. Kysy lisää Tavaturin myynnistä.

Asiakaspalvelu

Klo 08:00 - 16:00
Puh.: +358 20 7411 810
Fax: +358 20 7411 819 sales@tavatur.fi


Track your container
(Cont. no)


Track your air cargo
(MAWB no)
Copyright © 2016